Onze werkwijze

In een stap voor stap uitleg

De kennismaking

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Laat het ons dan weten en nemen wij persoonlijk contact met u op. Met een goed gesprek kom je een heel eind en weten wij wat ons te doen staat.

Concept ontwerp

Na het gesprek sturen wij u een offerte op maat. Zodra deze is goedgekeurd gaan wij aan de slag met ontwerpen. Ontwerpen is wat wij graag doen en waar we goed in zijn. Wij zijn kritisch en willen onszelf blijven verbeteren. Doorgaan totdat u tevreden bent, dat is Ontwerpie.

Realisatie

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij de website realiseren en online publiceren. De website word gebouwd op een veilig en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Zodra de website klaar is krijgt u de inloggegevens met daarbij een duidelijke uitleg over het Content Management Systeem, zo leer je o.a. teksten aanpassen, producten toevoegen, foto’s toevoegen en nog veel meer.

Promoten

Uw bedrijf promoten kan op verschillende manieren. Offline marketing: Ontwerpen en Afdrukken van promotie materiaal zoals visitekaartjes, flyers, banner etc. Online marketing: Start een Facebook campagne of juist een Google campagne. Samen kijken wij naar wat het beste is voor uw onderneming.

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

OntwerpieWerkwijze